Skip to content
Gluteenittomien elintarvikkeiden maahantuoja
+358 40 728 3437 | +358 50 502 6602 | tamisy@tamisy.com

Hakutulos

Kaseiiniton

MooFree Minimoo, Luomu Choccy Bar Patukka Appelsiininmaku

MooFree Minimoo, Luomu Choccy Bar Patukka Honeycombtoffee

MooFree Minimoo, Luomu Choccy Bar Patukka Mintunmaku

MooFree Minimoo, Luomu Choccy Bar Patukka Original

Moofree on maailman johtava maidottomien ja gluteenittomien makeisten valmistaja. Minimoo tuotteet ovat gluteenittomia, vehnättömiä, maidottomia, laktoosittomia, kananmunattomia ja soijattomia patukoita, joiden maku tuo mieleen maitosuklaan.…

MooFree, Leivontasuklaahiput

MooFree, Leivontasuklaahiput LUOMU

MooFreen luomu leivontasuklaahiput ovat maidottomia ja sopivat vegaaneille.

MooFree, Pääsiäismuna appelsiini

MooFree, Pääsiäismuna appelsiini

MooFreen herkullinen appelsiinin makuinen pääsiäismuna on maidotonta appelsiiniöljyllä maustettua riisimaitosuklaata. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

MooFree, Valikoima

MooFree, Valikoimalaatikko

MooFree, Valikoimalaatikko

MooFree, Pääsiäismuna hunajatoffee

MooFree, Pääsiäismuna hunajatoffee

MooFreen herkullinen hunajatoffeen makuinen pääsiäismuna on maidotonta hunajatoffeerouheella höystettyä riisimaitosuklaata. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

Moofree joulupukki

MooFree, Joulupukki LUOMU

Jouluherkutteluun ihana maidoton riisimaidosta tehty joulupukkisuklaa. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

Moo Free, Banaani

MooFree, Banaanisuklaalevy

Vegaaninen maidoton riisimaitosuklaa., jossa banaaninpaloja. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

Moo Free, Hasselpähkinä ja karpalo

MooFree Vegan Choccy Karpalo-hasselpähkinä

Vegaaninen maidoton “riisimaitosuklaa”, jossa seassa runsaasti herkullista hasselpähkinärouhetta sekä karpaloita. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, laktoositonta ja kaseiinitonta. Ihana herkkupala myös maitoallergikoille.

MooFree, Karamellisoitu hasselpähkinä

MooFree, Karamellisoitu hasselpähkinä suklaalevy

Vegaaninen maidoton riisimaitosuklaa, jossa levyn päällä runsaasti herkullista hasselpähkinärouhetta. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

MooFree, Pääsiäismuna suklaa

MooFree, Pääsiäismuna suklaa LUOMU

MooFreen herkullinen pääsiäismuna on maidotonta riisimaitosuklaata. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

MooFree, Suklaajoulukalenteri LUOMU

Vegaaninen maidoton suklaajoulukalenteri, jossa herkullista riisimaidosta tehtyä suklaata. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

Moo Free suklaalevy

MooFree, Riisimaitosuklaalevy, LUOMU

Vegaaninen maidoton riisimaitosuklaa. Suklaa on myös gluteenitonta, soijatonta, kaseiinitonta ja sopii niin maitoallergikolle kuin vegaanille.

Scroll To Top