Hakutulos

Laktoositon

Sano Gluteeniton Kaiser-sämpylä 200g

Eurooppalainen klassikko! Kevyt ja kuohkea Kaiser-sämpylä rapealla kuorella sopii loistavasti aamiaiselle. Sulattamatta valmiit runsaskuituiset sämpylät ovat riisi-hirssipohjaisia. Pakkauksessa on neljä sämpylää.

Sano Gluteeniton sämpylä siemenillä 100g

Täyteläinen ja runsaskuituinen vähemmän suolaa sisältävä sämpylä, jossa on siemeniä (auringonkukka, pellava, chia) tuomassa lisää makua ja hyvää oloa. Kätevä pieni kahden sämpylän pakkaus.

Sano Gluteeniton Hampurilaissämpylä 200g

Maukas tuhti vegaani ja gluteeniton hampurilaissämpylä kätevässä kahden sämpylän pakkauksessa. Riisi-hirssipohjaiset sämpylät on maustettu mm. riisisiirapilla. Kuidun lähde. Valmista ilman sulattamista!

Sano Gluteeniton patonki Tomaatti, valkosipuli ja basilika 110g

Ihana välimerelliset maut mieleen tuova gluteeniton ja laktoositon patonki, jossa maistuu tomaatti, basilika ja valkosipuli. Sulattamatta valmis patonki sopii erinomaisesti useimpiin erikoisruokavalioihin koti- ja ammattikeittiöissä. Pakkauksessa on kaksi patonkia.

Sano Gluteeniton valkosipulipatonki 110g

Aromikas gluteeniton valkosipulipatonki maistuu herkulliselta ja on sulattamatta valmis käyttöön. Runsaskuituinen patonki sopii erinomaisesti useimpiin erikoisruokavalioihin koti- ja ammattikeittiöissä. Pakkauksessa on kaksi patonkia.

Fluffini hattarasokeri colan maku

Fluffini Hattarasokeri Colan maku 300g

Fluffini hattarasokeri colan maku – WAU! – hattara todelliseen jenkkityyliin. Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Kätevä 300 g:n purkki.

Fluffini Hattarasokeri Purukumin maku 300g

Fluffini hattarasokeri purukumin maku on hauska makea erikoisuus tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Kätevä 300 g:n purkki.

Fluffini hattarasokeri omenan maku tarjoaa hattaraasi pientä raikasta kirpeyttä.

Fluffini Hattarasokeri Omenan maku 300g

Fluffini hattarasokeri omenan maku tarjoaa hattaraasi pientä raikasta kirpeyttä. Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Kätevä 300 g:n purkki.

Fluffini Hattarasokeri Vadelman maku

Fluffini Hattarasokeri Vadelman maku 300g

Fluffini hattarasokeri vadelman maku tuo kesän kielelle kaikkina vuodenaikoina. Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Kätevä 300 g:n purkki.

Pasta Natura Gluteeniton Tryffelipasta Casarecce

Pasta Natura Gluteeniton Tryffelipasta Casarecce 250g

Pasta Natura gluteeniton tryffelipasta casarecce hurmaa rikkaalla aromikkaalla maullaan tuoden ripauksen luksusta arkeen.
Artesaanipastan hieman karkea ja huokoinen pinta auttaa rakenteen säilymistä keittämisen aikana ja imeyttää
paremmin kastiketta. Pasta on gluteeniton ja vegaani.

Moofree Choccy Mikey Bunny valkokaakaopupu paukkukarkeilla 80g Vegaani

Moofree Choccy Mikey Bunny valkokaakaopupu paukkukarkeilla on ihana pääsiäisuutuus! Valkokaakaoon on sekoitettu ihanasti suussa poksahtelevia paukkukarkkeja ja sopivasti sitruunaista makua. Pääsiäisherrku on hauskasti pupun muotoinen ja sopii vaikka lahjaksi.
Tuttuun tapaan Moofree Choccy on vegaani, gluteeniton, vehnätön ja soijaton.

Saatavissa rajoitetun ajan.

Moofree Choccy Hammy Hamster kaakaohamsteri paukkukarkeilla appelsiininmaku 80g vegaani

Moofree Choccy Hammy Hamster kaakaohamsteri paukkukarkeilla on ihana appelsiininmaulla sävytetty suklainen uutuus pääsiäiseen.
“Maitosuklaan” seassa on ihanasti suussa poksahtelevia paukkukarkkeja.
Hamsterin muotoinen herkku on vegaani, gluteeniton ja soijaton. Kaakao on vastuullisesti tuotettua.

Saatavissa rajoitetun ajan.

Moofree Choccy Kaakaopääsiäismuna ja -patukka vegan 100g

Ihanan makuinen iso Free from pääsiäismuna “yllätyssuklaan” kera.
Gluteeniton, vehnätön, soijaton ja vegaani herkku sopii useimpiin erityisruokavalioihin ja maistuu viimeiseen muruseen asti.
Saatavissa rajoitetun ajan.

Fluffini Hattarasokeri Mansikan maku 300g

Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Mansikan makuinen Fluffini hattarasokeri kätevässä 300 g:n purkissa.

Farabella Gluteeniton Fettuccine munapasta 250g

Farabella gluteeniton Fettuccine munapasta on korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu herkullinen italialainen nauhapasta, jonka raaka-aineista peräti neljännes on kananmunaa. Klassinen ja aina yhtä suosittu pasta on 250 g:n pakkauksessa sisältäen neljä “pesää”. Suussa sulava pasta on maidoton ja laktoositon, eikä sisällä lisättyä suolaa. Keittoaika on n. 5 min.

 

Nutrifree Gluteeniton Hot Dog sämpylä 65g/2 kpl

Nutrifreen gluteeniton Hot Dog sämpylä on uudistuneen reseptin myötä todella pehmeä ja kuohkea. Tasapainoisen makuinen sämpylä on vehnätön ja kauraton sekä luontaisesti maidoton ja laktoositon. Useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin sopiva tuote  sekä koti- että ammattikeittiöissä. Pakkauksessa on kaksi sämpylää.