Skip to content
Gluteenittomien elintarvikkeiden maahantuoja
+358 40 728 3437 | +358 50 502 6602 | tamisy@tamisy.com

Hakutulos

Vegaani

Nutrifree Panino Hot Dog

Nutrifree Gton PAN Hot Dog sämpylä 2 kpl/pkt

Italialainen maku ja rakkaus ruokaan, siitä syntyy pehmeä, gluteeniton ja luontaisesti laktoositon Hot Dog sämpylä.

Nutrifreen Panino Hot Dog on omistettu heille, jotka rakastavat pikaruuan makua, mutta jotka eivät ole halukkaita luopumaan ainesosien sopivuudesta.

Sweet-Switch Sokerittomat Fruit Fiesta hedelmämakeiset

Makeutusaineilla (stevioliglykosidi, maltitoli) makeutetut, gluteenittomat ja sokerittomat pehmeät Sweet-Switchin hedelmämakeiset. Sekoituksessa makuina kirsikka, mansikka, appelsiini ja sitruuna.

Sweet-Switch vaniljatäytekeksit

Sweet-Switchin gluteenittomat, sokerittomat ja laktoosittomat makeutusaineella (stevioliglykosidi) makeutetut vaniljatäytekeksit.

Sweet-Switch Sokeriton Nallekarkki

Makeutusaineilla (stevioliglykosidit, maltitoli) makeutetut gluteenittomat ja sokerittomat pehmeät Sweet-Switchin nallekarkit. Sopii myös vegaaneille.

QS Ingredients Little Loco - 6 osainen sekoituspurkki

QS Little Loco leivontakoristeet – 6 osainen sekoituspurkki

Quality Sprinkles Little Loco – ihanat ja monipuoliset leivontakoristeet vaikkapa perheen yhteisiin leivontahetkiin. 6-osaisessa purkissa on strösseleiden lisäksi iloisen värisiä ja hauskan muotoisia koristeita: kukkia, sydämiä, perhosia ja pieniä numeroita. GMO vapaita, gluteenittomia, vehnättömiä, maidottomia, laktoosittomia. Sopii vegaaneille. Halal ja kosher.

QS Ingredients Posh Pink - Iso 4 osainen sekoituspurkki

QS Ingredients Posh Pink – Iso 4 osainen sekoituspurkki

Isossa purkissa ihania vaaleanpunaisia ja valkoisia strösseleitä, sydänkoristeita, karkinmuotoisia koristeita ja sokerikristalleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille.

QS Ingredients Vaaleansiniset delfiinit

QS Ingredients Vaaleansiniset delfiinit

Pystypussissa ihania vegaanisia vaaleansinisiä delfiinejä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients vaaleanpunainen delfiini

QS Ingredients vaaleanpunainen delfiini

Pystypussissa ihania vegaanisia vaaleanpunaisia delfiinejä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

 

QS Ingredients Vaaleanpunaiset nallet

QS Ingredients Vaaleanpunaiset nallet

Pystypussissa ihania vegaanisia vaaleanpunaisia nalleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Vaaleansiniset nallet

QS Ingredients Vaaleansiniset nallet

Pystypussissa ihania vegaanisia vaaleansinisiä nalleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Syötävät sydämet punainen, valkoinen ja pinkki

QS Ingredients Syötävät sydämet punainen, valkoinen ja pinkki

Pystypussissa ihania sydänkoristeita koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Väreinä vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerikristalli värimix

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerikristalli värimix

Värikkäät sokerikristallit/rakeet koristamaan niin jäätelöannoksia, kuppikakkuja, kakkuja, leivonnaisia kuin muitakin herkkuja.

Pakkauksessa 100 g.

Nämä herkut ovat gluteenittomia, maidottomia, säilöntäaineettomia eivätkä sisällä kovetettuja rasvoja tai keinotekoisia väri-, makeutus- tai makuaineita.

Voit siis turvallisin mielin antaa näitä niin lapsille kuin aikuisille!

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm värimix

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm värimix

Pystypussissa ihania vegaanisia värikkäitä sokerihelmiä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm vaaleansininen

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm vaaleansininen

Pystypussissa ihania vegaanisia helmiäisvaaleansinisiä sokerihelmiä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm pinkki

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm pinkki

Pystypussissa ihania vegaanisia helmiäisvaaleanpunaisia sokerihelmiä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm valkoinen

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm valkoinen

Kätevässä suljettavassa pystypussissa ihania vegaanisia helmenvalkoisia 6 mm kokoisia helmiä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuote on loistava esim. tyyny-/ristikuvion keskelle. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

Scroll To Top