Hakutulos

Gluteeniton

Moofree Suklaajoulukalenteri White 70g

Moofree suklaajoulukalenteri White on vegaani ja gluteeniton joulunajan ilahduttaja, joka muistuttaa maultaan valkosuklaata. Sopii useimpiin erityisruokavalioihin.

Moofree Suklaajoulukalenteri Original 70g

Moofree suklaajoulukalenteri on vegaani ja gluteeniton joulunajan ilahduttaja. Sopii useimpiin erityisruokavalioihin.

Moofree Lumiukko White 32g

Jouluherkutteluun luonnollisista raaka-aineista valmistettu vegaani ja gluteeniton “valkosuklainen” lumiukon muotoinen suklaapatukka.

Moofree Joulupukki Original 32g

Jouluherkutteluun luonnollisista raaka-aineista valmistettu vegaani ja gluteeniton joulupukkisuklaa.

Moofree Choccy bar Orange & Caramel 80g

Moofree Choccy bar Orange & Caramel on ihana sekoitus, jossa maitosuklaan maku yhdistyy raikkaaseen appelsiiniin ja karamelliin vieden kielen mennessään. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu Choccy Bar on vegaani, gluteeniton ja soijaton soveltuen useimpiin erikoisruokavalioihin.

Moofree Choccy bar Fruit & Nut 80g

Moofree Choccy bar  Fruit & Nut on maitosuklaan oloinen kasvipohjainen rusinoilla ja hasselpähkinöillä täydennetty herkku, joka sopii useille erityisruokavalioita noudattaville. Aikuisempaan makuun sopiva Choccy bar on vegaani, gluteeniton ja soijaton. Ihana herkkupala myös maitoallergisille.

Moofree Choccy bar Original 80g

Moofree Choccy on suussa sulava, maitosuklaan oloinen kasvipohjainen herkku, joka sopii useille erityisruokavalioita noudattaville. Choccy on vegaani, gluteeniton ja soijaton vaihtoehto arkeen ja juhlaan. Kokeile myös käyttää leivontaan tai sulattaa kaakaoksi!

MooFree Choccy bar patukka White 20g

Moofree Choccy Mini Bar Valkoinen on vaniljalle vivahtava uusi ja valloittava maidoton, gluteeniton ja soijaton makunautinto, joka muistuttaa maultaan valkosuklaata. Vegaani Choccy Mini bar Valkoinen sopii useimmille erikois- tai allergiaruokavaliota noudattaville.

MooFree Choccy bar patukka Mintunmaku 20g

Moofree Choccy kaakaopatukka Minttu on herkullinen variaatio raikkaasta mintusta yhdistettynä täyteläiseen suklaaseen. Tämä yhdistelmä ihastuttaa vuodesta toiseen. Choccy patukka Minttu on sekä vegaani että gluteeniton ja soijaton soveltuen useimpiin erityisruokavalioihin.

Sopii myös sulatettuna minttukaakaoksi.

Moofree Choccy bar patukka Bunnycomb 20g

Moofree Choccy bar kaakaopatukka Bunnycomb on juuri oikea tuote kun karkkihammasta kolottaa ja kaipaat jotain pientä makeaa. Luonnollisista raaka-aineista valmistettuun vegaaniin kasvijuoma-kaakaopohjaan on yhdistetty honeycomb-makeisrakeita, jotka tuovat patukkaan lisää makua ja rakennetta. Bunnycomb-patukka on lisäksi gluteeniton ja soijaton.

Moofree Choccy bar patukka Appelsiininmaku 20g

Moofree Choccy Bar Appelsiinin salaisuus on suussa sulava suklaisuus yhdistettynä appelsiinin raikkauteen. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu vegaani, gluteeniton ja soijaton makunautinto sopii useimmille erityisruokavalioita noudattaville.

Moofree Choccy bar patukka Original 20g

Uudistunut Moofree Choccy bar on entistä herkullisemman, lempeän makuinen maitosuklaan oloinen kasvipohjainen herkku, joka sopii useille erityisruokavalioita noudattaville. Choccy patukka on vegaani, gluteeniton ja soijaton vaihtoehto arkeen ja juhlaan.

Kokeile myös sulattaa kaakaoksi tai käyttää leivontaan.

Nutrifree Gluteeniton Hampurilaissämpylä 180g/2 kpl

Herkullinen vehnätön, kauraton, gluteeniton ja vegaani Nutrifree hampurilaissämpylä, joka sopii useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin.

Nutrifree Hampurilaissämpylät ovat sulattamatta valmiita syötäväksi koti- ja ammattikeittiöihin. Pakkauksessa on kaksi yksittäispakattua sämpylää, jolloin leipä säilyttää tuoreutensa ja kontaminaatioriski pienenee.

Nutrifree Gluteeniton Baguette patonki 90g

Nutrifreen Baguette on rakenteeltaan kevyt ja kuohkea patonki, joka sopii useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin. Patonki on gluteeniton, vehnätön, luontaisesti laktoositon ja maidoton sekä kananmunaton. Soveltuu myös vegaaniin ruokavalioon.

Sulattamatta valmis annospakattu patonki koti- ja ammattikeittiöihin. Sopii myös täytettäväksi.

 

Nutrifree Gton Panfette Bruschetta viipaleleipä 300g

Nutrifree gluteeniton Panfette Bruschetta on ihanan herkullinen vaalea viipaleleipä, johon extra virgin oliiviöljy ja omenaviinietikka tuovat mukavasti kosteutta ja makua. Lämmittäminen uunissa, pannulla tai grillissä tuovat leipään rapeutta, joka sopii esim. bruschettaan tai crostiniin.

Nutrifree Panfetta per Bruschetta on luontaisesti maidoton ja laktoositon, gluteeniton ja vehnätön sekä kananmunaton. Sopii myös vegaania ruokavaliota noudattaville.

Kuluttajapakkauksessa on neljä kahden viipaleen annospakkausta, jolloin kontaminaatioriski pienenee ja leipä säilyy tuoreena pidempään.

Pasta Natura Bambupasta Fusilli 250g Gton

Gluteeniton fusilli pasta, jossa on käytetty bambua tuomaan lisää rakennetta ja hyviä ravinnollisia ominaisuuksia mm. ravintokuitua.
Pasta Naturan Bambupasta on runsaskuituinen gluteeniton ja trendikäs makuuutuus – ihastu!
Tomaattipohjaista kastiketta pidetään fusillille sopivimpana.

Keittoaika noin 10 min.