Hakutulos

Vegaani

Nutrifree Panino Hot Dog

Nutrifree Gton Hot Dog sämpylä 2 kpl/pkt

Italialainen maku ja rakkaus ruokaan, siitä syntyy pehmeä, gluteeniton ja luontaisesti laktoositon Hot Dog sämpylä.

Nutrifreen Panino Hot Dog on omistettu heille, jotka rakastavat pikaruuan makua, mutta jotka eivät ole halukkaita luopumaan ainesosien sopivuudesta.

Sweet-Switch vaniljatäytekeksit

Sweet-Switchin gluteenittomat, sokerittomat ja laktoosittomat makeutusaineella (stevioliglykosidi) makeutetut vaniljatäytekeksit.

Sweet-Switch Sokeriton Nallekarkki

Makeutusaineilla (stevioliglykosidit, maltitoli) makeutetut gluteenittomat ja sokerittomat pehmeät Sweet-Switchin nallekarkit. Sopii myös vegaaneille.

QS Ingredients Little Loco - 6 osainen sekoituspurkki

QS Little Loco leivontakoristeet – 6 osainen sekoituspurkki

Quality Sprinkles Little Loco – ihanat ja monipuoliset leivontakoristeet vaikkapa perheen yhteisiin leivontahetkiin. 6-osaisessa purkissa on strösseleiden lisäksi iloisen värisiä ja hauskan muotoisia koristeita: kukkia, sydämiä, perhosia ja pieniä numeroita. GMO vapaita, gluteenittomia, vehnättömiä, maidottomia, laktoosittomia. Sopii vegaaneille. Halal ja kosher.

QS Ingredients Posh Pink - Iso 4 osainen sekoituspurkki

QS Ingredients Posh Pink – Iso 4 osainen sekoituspurkki

Isossa purkissa ihania vaaleanpunaisia ja valkoisia strösseleitä, sydänkoristeita, karkinmuotoisia koristeita ja sokerikristalleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille.

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerikristalli värimix

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerikristalli värimix

Värikkäät sokerikristallit/rakeet koristamaan niin jäätelöannoksia, kuppikakkuja, kakkuja, leivonnaisia kuin muitakin herkkuja.

Pakkauksessa 100 g.

Nämä herkut ovat gluteenittomia, maidottomia, säilöntäaineettomia eivätkä sisällä kovetettuja rasvoja tai keinotekoisia väri-, makeutus- tai makuaineita.

Voit siis turvallisin mielin antaa näitä niin lapsille kuin aikuisille!

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm värimix

QS Ingredients Helmiäishohtoinen sokerihelmi 6 mm värimix

Pystypussissa ihania vegaanisia värikkäitä sokerihelmiä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Nonparelli - kulta

QS Ingredients Nonparelli – kulta

Pystypussissa ihania vegaanisia kullanvärisiä nonparelleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS_Ingredients_nonparelli_helmiäisvärisekoitus

QS Ingredients Nonparelli-helmiäisvärisekoitus

Pystypussissa ihania vegaanisia helmiäisvärisekoitus nonparelleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Nonparelli - helmiäismusta

QS Ingredients Nonparelli – helmiäismusta

Pystypussissa ihania vegaanisia helmiäismustia nonparelleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Nonparelli - helmiäisvalkoinen

QS Ingredients Nonparelli – helmiäisvalkoinen

Pystypussissa ihania vegaanisia helmiäisvalkoisia nonparelleja koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Strösseli, värimix

QS Ingredients Strösseli, värimix

Pystypussissa ihania värikkäitä vegaanisia strösseleitä koristamaan niin leivonnaisia, kakkuja, jäätelöannoksia, jälkiruokia ym. Tuotteissa ei ole gluteenia, maitotuotteita eikä niissä ole käytetty kovetettuja rasvoja, keinotekoisia maku-, makeutus- tai väriaineita. Sopii myös vegaaneille. Näitä herkkuja tarjoilet hyvillä mielin niin lapsille kuin aikuisille! Maussa et huomaa eroa muihin vastaaviin verrattuna.

QS Ingredients Funny Party

QS Funny Party koristekuviosekoitus 4-osainen

Quality Sprinkles leivonnaisten ja jälkiruokien viimeistelyyn tarkoitettu 4-osainen koristekuviosekoitus Funny Party pitää sisällään raikkaan kirkkaanvärisiä nonparelleja, strösseleitä, pieniä sokerikristalleja sekä kukkia. Inspiroidu!

QS Ingredients Suklaaströsselipurkki

QS Choco Sprinkles strösselisekoitus, 4-osainen purkki

Luontaisista raaka-aineista valmistettu Quality Sprinkles Choco Sprinkles on strösselisekoitus kätevässä 4-osaisessa shaker-purkissa. Pakkauksessa on suklaanvärisiä ruskeita ja valkoisia strösseleitä.

Käyttö esim. kakkujen, kuppikakkujen, mokkapalojen tai muiden leivonnaisten koristeluun. Sopii käytettäväksi myös jäätelöannoksissa ja jälkiruoissa, esim. mousset ja vanukkaat tai itse tehdyissä makeisissa. Kokeile myös ripotella capuccinon päälle tuomaan juomaan lisäluksusta.

QS Ingredients Glitter Party - 4 osainen purkki

QS Glitter Party leivontakoristeet – 4 osainen purkki

Quality Sprinkles Glitter Party koristekuviosekoituksella tuot kakkuihin ja muihin leivonnaisiin sekä jälkiruokiin väriä ja iloisuutta. 4-osaisessa purkissa on iloisen värikkäitä nonparelleja, strösseleitä sekä pieniä sokerikristalleja ja kukkia. Koristeet ovat GMO-vapaita, gluteenittomia ja vehnättömiä, laktoosittomia ja maidottomia sekä soijattomia. Valmistettu luontaisista raaka-aineista.

QS Ingredients Pienet sokerihelmet - 4 eri väriä

QS Ingredients Pearly Drops sokerihelmet – 4 väriä

Quality Sprinkles Pearly Drops pakkauksessa on neljää eri väristä helmiäishohtoista sokerihelmeä. Helmet ovat kooltaan noin 5 mm. Käyttö esim. kakuissa, kuppikakuissa, muffinsseissa sekä muissa leivonnaisissa ja jäätelöannoksissa. Sokerihelmet on valmistettu luontaisista GMO-vapaista raaka-aineista ja ne ovat gluteenittomia, vehnättömiä ja soijattomia. Soveltuu vegaanista ruokavaliota noudattaville.