Hakutulos

Kananmunaton

Moofree Choccy bar patukka Bunnycomb 20g

Moofree Choccy bar kaakaopatukka Bunnycomb on juuri oikea tuote kun karkkihammasta kolottaa ja kaipaat jotain pientä makeaa. Luonnollisista raaka-aineista valmistettuun vegaaniin kasvijuoma-kaakaopohjaan on yhdistetty honeycomb-makeisrakeita, jotka tuovat patukkaan lisää makua ja rakennetta. Bunnycomb-patukka on lisäksi gluteeniton ja soijaton.

Nutrifree Gluteeniton Hampurilaissämpylä 180g/2 kpl

Herkullinen vehnätön, kauraton, gluteeniton ja vegaani Nutrifree hampurilaissämpylä, joka sopii useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin.

Nutrifree Hampurilaissämpylät ovat sulattamatta valmiita syötäväksi koti- ja ammattikeittiöihin. Pakkauksessa on kaksi yksittäispakattua sämpylää, jolloin leipä säilyttää tuoreutensa ja kontaminaatioriski pienenee.

Nutrifree Gluteeniton Baguette patonki 90g

Nutrifreen Baguette on rakenteeltaan kevyt ja kuohkea patonki, joka sopii useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin. Patonki on gluteeniton, vehnätön, luontaisesti laktoositon ja maidoton sekä kananmunaton. Soveltuu myös vegaaniin ruokavalioon.

Sulattamatta valmis annospakattu patonki koti- ja ammattikeittiöihin. Sopii myös täytettäväksi.

 

Nutrifree Gton Panfette Bruschetta viipaleleipä 300g

Nutrifree gluteeniton Panfette Bruschetta on ihanan herkullinen vaalea viipaleleipä, johon extra virgin oliiviöljy ja omenaviinietikka tuovat mukavasti kosteutta ja makua. Lämmittäminen uunissa, pannulla tai grillissä tuovat leipään rapeutta, joka sopii esim. bruschettaan tai crostiniin.

Nutrifree Panfetta per Bruschetta on luontaisesti maidoton ja laktoositon, gluteeniton ja vehnätön sekä kananmunaton. Sopii myös vegaania ruokavaliota noudattaville.

Kuluttajapakkauksessa on neljä kahden viipaleen annospakkausta, jolloin kontaminaatioriski pienenee ja leipä säilyy tuoreena pidempään.

Pasta Natura Bambupasta Fusilli 250g Gton

Gluteeniton fusilli pasta, jossa on käytetty bambua tuomaan lisää rakennetta ja hyviä ravinnollisia ominaisuuksia mm. ravintokuitua.
Pasta Naturan Bambupasta on runsaskuituinen gluteeniton ja trendikäs makuuutuus – ihastu!
Tomaattipohjaista kastiketta pidetään fusillille sopivimpana.

Keittoaika noin 10 min.

Pasta Natura Amarantti, teff & Kvinoa pasta Conchiglie 250g Gton

Pasta Naturan gluteeniton Amarantti, teff & kvinoa conchiglie tarjoaa upean uuden innovatiisen makunautinnon ravintorikkailla ainesosilla. Simpukkapastamuoto pitää hienosti kastikkeen sisällään. Suositellaan käytettäväksi erityisesti paksumpien kastikkeiden kera, ja sopii erinomaisesti myös uuniruokiin tai -vuokiin sekä salaatteihin. Runsaskuituinen ja vähäsuolainen. Sisältää kalsiumia ja magnesiumia.

Keittoaika noin 10 min.

Pasta Natura Maissi-riisi kuviopasta Margherite 250g Gton

Lyhyt, pyöreän muotoinen leikkisä gluteeniton kuviopasta. Margherite sopii erityisesti tarjottavaksi kermaisten kastikkeiden kanssa – muoto mahdollistaa hienosti valmistamasi kastikkeen imeytymisen pastaan.

Keittoaika noin 9-10 min.

Pasta Natura Maissi-riisi pasta Maccheroni 250g Gton

Luontaisesti gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon ja kananmunaton artesaani makaroni-pasta italialaiseen tapaan hieman pidempänä versiona. Sopii käytettäväksi useisiin erilaisiin pastaruokiin.

Keittoaika on noin 9-10 min.

Nutrifree, Panfette Integrale annosleipä 85g GTON

Panfette Integrale on pehmeä gluteeniton moniviljatyyppinen viipaleleipä, joka on heti valmis syötäväksi ilman paistamista. Saatavana käytännöllisissä kahden viipaleen annospakkauksissa (85g).

Nutrifree leivontajauho

Nutrifreen jauhoseos makeaan leivontaan. Saatavilla myös 15 kg tukkueränä.

Nutrifree pizzajauho 1kg

Nutrifreen gluteeniton pizzajauho koti- ja ammattikäyttöön. VALMISTUSOHJE 270g taikinaa / 3 pizzapohjaa     Valmistusaika: 15 min + nostatusaika noin 1,5h Paistoaika: noin 3 min Ainesosat…

Nutrifree leipäjauho

Nutrifreen gluteeniton leipäjauho. Saatavilla myös 15 kg tukkueränä.

Farabella, Maissijauho

Farabella, Maissijauho

Maissijauho

Farabella, Riisijauho

Farabella, Riisijauho

Riisijauho.

Farabella, Tattarijauho

Farabella, Tattarijauho

Gluteeniton tattarijauho.

Farabella Gton Kakkujauhomix 1kg

Gluteeniton kakkujauhoseos erityisesti keliaakikoille.