Hakutulos

Kananmunaton

Nutrifree Morbido Integrale gluteeniton paahtoleipä 125g

Nutrifree Morbido Integrale gluteeniton paahtoleipä on herkullisen täyteläisen makuinen tummempi paahtoleipä. Täysjyvätattaria sekä pellavan- ja auringonkukansiemeniä sisältävä paahtoleipä on höystetty gluteenittomalla ohramallasuutteella. Kuidun lähde.

Pakkauksessa on neljä viipaletta. Nauti sellaisenaan tai lisää rapeutta paahtamalla.

Nutrifree Gluteeniton Hot Dog sämpylä 65g/2 kpl

Nutrifreen gluteeniton Hot Dog sämpylä on uudistuneen reseptin myötä todella pehmeä ja kuohkea. Tasapainoisen makuinen sämpylä on vehnätön ja kauraton sekä luontaisesti maidoton ja laktoositon. Useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin sopiva tuote  sekä koti- että ammattikeittiöissä. Pakkauksessa on kaksi sämpylää.

Nutrifree Gluteeniton Hampurilaissämpylä 110g/3 kpl

Reseptimuutoksen myötä Nutrifree gluteeniton hampurilaissämpylä on entistäkin herkullisemman makuinen ja rakenteeltaan kuohkea sekä pehmeä.
Sulattamatta valmiit gluteenittomat, vehnättömät, maidottomat, laktoosittomat ja kananmunattomat sämpylät sopivat useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin.

Sopii niin koti- kuin ammattikeittiöihinkin. Pakkauksessa on kolme sämpylää.

Nutrifree Gluteeniton Baguette patonki 90g

Nutrifreen Baguette on rakenteeltaan kevyt ja kuohkea patonki, joka sopii useimpiin allergia- ja erityisruokavalioihin. Patonki on gluteeniton, vehnätön, luontaisesti laktoositon ja maidoton sekä kananmunaton. Soveltuu myös vegaaniin ruokavalioon.

Sulattamatta valmis annospakattu patonki koti- ja ammattikeittiöihin. Sopii myös täytettäväksi.

 

Nutrifree Gton Panfette Bruschetta viipaleleipä 300g

Nutrifree gluteeniton Panfette Bruschetta on ihanan herkullinen vaalea viipaleleipä, johon extra virgin oliiviöljy ja omenaviinietikka tuovat mukavasti kosteutta ja makua. Lämmittäminen uunissa, pannulla tai grillissä tuovat leipään rapeutta, joka sopii esim. bruschettaan tai crostiniin.

Nutrifree Panfetta per Bruschetta on luontaisesti maidoton ja laktoositon, gluteeniton ja vehnätön sekä kananmunaton. Sopii myös vegaania ruokavaliota noudattaville.

Kuluttajapakkauksessa on neljä kahden viipaleen annospakkausta, jolloin kontaminaatioriski pienenee ja leipä säilyy tuoreena pidempään.

Pasta Natura Bambupasta Fusilli 250g Gton

Gluteeniton fusilli pasta, jossa on käytetty bambua tuomaan lisää rakennetta ja hyviä ravinnollisia ominaisuuksia mm. ravintokuitua.
Pasta Naturan Bambupasta on runsaskuituinen gluteeniton ja trendikäs makuuutuus – ihastu!
Tomaattipohjaista kastiketta pidetään fusillille sopivimpana.

Keittoaika noin 10 min.

Pasta Natura Amarantti, teff & Kvinoa pasta Conchiglie 250g Gton

Pasta Naturan gluteeniton Amarantti, teff & kvinoa conchiglie tarjoaa upean uuden innovatiisen makunautinnon ravintorikkailla ainesosilla. Simpukkapastamuoto pitää hienosti kastikkeen sisällään. Suositellaan käytettäväksi erityisesti paksumpien kastikkeiden kera, ja sopii erinomaisesti myös uuniruokiin tai -vuokiin sekä salaatteihin. Runsaskuituinen ja vähäsuolainen. Sisältää kalsiumia ja magnesiumia.

Keittoaika noin 10 min.

Pasta Natura Täysjyväriisi pasta Penne 250g Gton

Pasta Naturan gluteeniton täysjyväriisipasta  Penne on valmistettu 100% täysjyväriisistä.
Täysjyväriisin käyttä raaka-aineena lisää mukavasti tuotteen ravintokuitupitoisuutta.

Keittoaika noin 6-7 min.

Pasta Natura Maissi-riisi kuviopasta Margherite 250g Gton

Lyhyt, pyöreän muotoinen leikkisä gluteeniton kuviopasta. Margherite sopii erityisesti tarjottavaksi kermaisten kastikkeiden kanssa – muoto mahdollistaa hienosti valmistamasi kastikkeen imeytymisen pastaan.

Keittoaika noin 9-10 min.

Pasta Natura Maissi-riisi pasta Maccheroni 250g Gton

Luontaisesti gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon ja kananmunaton artesaani makaroni-pasta italialaiseen tapaan hieman pidempänä versiona. Sopii käytettäväksi useisiin erilaisiin pastaruokiin.

Keittoaika on noin 9-10 min.

Nutrifree Panfette Integrale annosleipä 85g GTON

Nutrifree Panfette Integrale on pehmeä gluteeniton moniviljatyyppinen viipaleleipä, joka on heti valmis syötäväksi ilman paistamista. Saatavana käytännöllisissä kahden viipaleen annospakkauksissa (85g).

Sopii erinomaisesti myös Horeca-sektorille, esim. aamiaistarjoiluun.

Nutrifree Mix per Dolci gluteeniton leivontajauho 1kg

Tasapainoinen gluteeniton jauhoseos makeaan leivontaan; esim. kakkuihin, piirakoihin, muffinsseihin ja kekseihin.
Sopii myös ammattikäyttöön. Gluteeniton, vehnätön, maidoton ja kananmunaton.

Saatavilla myös 15 kg tukkueränä.

Nutrifree gluteeniton pizzajauhoseos 1kg

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu gluteeniton pizzajauhoseos. Sopii myös ammattikäyttöön. Gluteeniton, vehnätön ja maidoton.
Pizzapohjan tekemiseen tarvitset jauhoseoksen lisäksi vain vettä, kuivahiivaa ja oliiviöljyä.

Nutrifree Mix per Pane gluteeniton leipäjauho 1kg

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu Nutrifree Mix per Pane on tasapainoinen gluteeniton leipäjauhoseos. Helppokäyttöinen valmis jauhoseos tarjoaa mahdollisuuden maukkaaseen itse tehtyyn leipään. Sopii käytettäväksi leipäkoneessa koti- ja ammattikäytössä.

Farabella, Maissijauho

Maissijauho

Farabella Gton Kakkujauhomix 1kg

Gluteeniton kakkujauhoseos erityisesti keliaakikoille.