Hakutulos

Gluteeniton

Nutrifree InSieme

Nutrifree InSieme täysjyväkeksi Suklaa-Mustikka gluteeniton 250g

Cantucci (korppukeksi) on alkujaan Toscanasta Praton kaupungista lähtöisin oleva italialainen mantelikeksi. Cantuccia nautitaan perinteisesti makeaan jälkiruokaviiniin dipattuna, mutta nykyään keksi on vakiinnuttanut paikkansa maailman tunnetuimpien ja suosituimpien kahvileipien joukossa.

Nutrifreen Cantucceissa on käytetty korkealaatuisia autenttisia raaka-aineita mm. väkevää viiniä ja runsaasti manteleita. Keksi on gluteeniton, vehnätön, maidoton ja luontaisesti laktoositon. Upea keksi sopii myös oivallisesti erilaisten jälkiruokien valmistukseen.

Emco Pähkinäproteiinipatukka Suklaa ja manteli 40g

Runsaasti proteiinia sisältävä vegaani pähkinäpatukka tummalla suklaalla täydennetttynä antaa energiaa tauolle ja on mukava ottaa retkievääksi. Proteiinin lähde. Kuidun lähde. Luontaisesti gluteeniton. Halal ja Kosher.

Emco Nuts & Pistachio pähkinäpatukka Pistaasi 35g

Runsaskuituinen väli- tai herkuttelupala Emco Nuts & Pistachio on täyteläinen yhdistelmä pähkinöitä ja tummaa suklaata ripauksella kukkaishunajaa. Luontaisesti gluteeniton. Halal ja Kosher.

Emco Pähkinäproteiinipatukka Maapähkinävoi 40g

Täyteläinen runsaasti proteiinia sisältävä pähkinäpatukka. Vegaani ja gluteeniton patukka välipalaksi kotiin, töihin, kouluun tai retkeilyyn. Proteiinin lähde. Kuidun lähde. Halal ja Kosher.

Emco Nuts & Honey pähkinäpatukka Hunaja 35g

Emco Nuts & Honey on runsaskuituinen hunajainen pähkinäpatukka täynnä rouskuvia pähkinöitä: maapähkinää, mantelia ja saksanpähkinää ja seassa kukkaishunajaa. Nauti väli- tai herkuttelupalana. Halal ja Kosher.

Emco Pähkinäproteiinipatukka Karamelli 40g

Suussa sulava karamellipaloilla täydennetty runsaasti proteiinia sisältävä pähkinäpatukka sopii myös vegaania ruokavaliota noudattavalle välipalaksi. Proteiinin lähde. Kuidun lähde. Luontaisesti gluteeniton. Halal ja Kosher.

Emco Super nuts pähkinäpatukka Suklaa ja banaani 35g Ei lisättyä sokeria

Herkullinen runsaskuituinen ja vegaani välipalapatukka pähkinöistä, tummasta suklaasta ja banaanista ilman lisättyä sokeria. *Sisältää luontaisesti sokereita. Luontaisesti gluteeniton. Halal ja Kosher.

Emco Nuts & Cranberry pähkinäpatukka Karpalo 35g

Emco Nuts & Cranberry on herkullinen välipalapatukka paahdetuista pähkinöistä (maapähkinä, cashewpähkinä, manteli), karpalosta, auringonkukansiemenistä ja rusinoista. Pähkinäpatukka on luontaisesti gluteeniton kuidun lähde. Halal ja Kosher.

Emco Super nuts pähkinäpatukka Suklaa ja merisuola 35g Ei lisättyä sokeria

Ihastuttava makean suolainen välipalapatukka ilman lisättyä sokeria pähkinöistä ja tummasta suklaasta rapeutettuna kaakaoriisimuroilla ja maustettuna merisuolalla.* Sisältää luontaisesti sokereita. Runsaskuituinen, vegaani ja luontaisesti gluteeniton. Halal ja Kosher.

Sano Gluteeniton Kaiser-sämpylä 200g

Eurooppalainen klassikko! Kevyt ja kuohkea Kaiser-sämpylä rapealla kuorella sopii loistavasti aamiaiselle. Sulattamatta valmiit runsaskuituiset sämpylät ovat riisi-hirssipohjaisia. Pakkauksessa on neljä sämpylää.

Sano Gluteeniton sämpylä siemenillä 100g

Täyteläinen ja runsaskuituinen vähemmän suolaa sisältävä sämpylä, jossa on siemeniä (auringonkukka, pellava, chia) tuomassa lisää makua ja hyvää oloa. Kätevä pieni kahden sämpylän pakkaus.

Sano Gluteeniton Hampurilaissämpylä 200g

Maukas tuhti vegaani ja gluteeniton hampurilaissämpylä kätevässä kahden sämpylän pakkauksessa. Riisi-hirssipohjaiset sämpylät on maustettu mm. riisisiirapilla. Kuidun lähde. Valmista ilman sulattamista!

Sano Gluteeniton patonki Tomaatti, valkosipuli ja basilika 110g

Ihana välimerelliset maut mieleen tuova gluteeniton ja laktoositon patonki, jossa maistuu tomaatti, basilika ja valkosipuli. Sulattamatta valmis patonki sopii erinomaisesti useimpiin erikoisruokavalioihin koti- ja ammattikeittiöissä. Pakkauksessa on kaksi patonkia.

Sano Gluteeniton valkosipulipatonki 110g

Aromikas gluteeniton valkosipulipatonki maistuu herkulliselta ja on sulattamatta valmis käyttöön. Runsaskuituinen patonki sopii erinomaisesti useimpiin erikoisruokavalioihin koti- ja ammattikeittiöissä. Pakkauksessa on kaksi patonkia.

Fluffini hattarasokeri colan maku

Fluffini Hattarasokeri Colan maku 300g

Fluffini hattarasokeri colan maku – WAU! – hattara todelliseen jenkkityyliin. Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Kätevä 300 g:n purkki.

Fluffini Hattarasokeri Purukumin maku 300g

Fluffini hattarasokeri purukumin maku on hauska makea erikoisuus tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Herkullista helppokäyttöisyyttä – valmista hattarat omissa suosikkimauissasi. Kätevä 300 g:n purkki.